Dec 3, 2011, 10:59 PM

Изненадай ме 

  Poetry » Love
1307 0 20

        Изненадай ме!

        Подари ми

        мечта.


        Изненадай ме!

        Ела в тъмна нощ

        и запали 

        звезда.


        Изненадай ме!

        Когато славей 

        запей.


        Изненадай ме!

        С мили думи

        и топло

        здравей.


        Изненадай ме!

        Целуни ме дълго 

        и изгони тая 

        тъга.


        Изненадай ме!

        Дай ми любов 

        и небесна

        дъга.

                       

        Изненадай ме!

        Превърни денят в

        песен, 

        а в рефрен

        нощта.  


        Изненадай ме!

        Да полетя без

        крила,

        но с пълна

        душа.


        Изненадай ме!

        С тези малки

        големи

        неща.


        Изненадай ме!

        Бъди пулсът във

        мен.


        Изненадай ме!


        Изненадата е 

        живецът

        свещен!

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??