Sep 12, 2009, 4:15 PM

Изневяра 

  Poetry » Love
532 0 2

Аз те обичах,
а ти пък ми обърна гръб.
Аз за теб живеех,
а сега съм потънала в скръб.
С теб ми беше хубаво,
но сега не е така.
Аз те гледах влюбено,
а ти на чувствата ми се подигра.
Сега ми е празна душата,
не чувствам нищо хубаво,
а само тъгата.
Откакто ми изневери,
сякаш животът ми се промени.
Откакто те видях с нея,
мислех, че няма да оцелея.
Мислех да си отмъщавам на тази жена,
заради която ми се подигра.
Но се замислих и спрях,
дойде време и аз се подиграх.
Добре ми е да гледам как се проваляш
и как пиян се връщаш в своята къща,
но знай едно от мен:
"На този свят всичко се връща"!!!

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??