Пич, колежката ти беше ПОВЕЧЕ ОТ близка към теб..
сутрин, седнала по турски в леглото ти
да четете лекции и да спорите с часове..
а гаджето и изпряга стажантски в ю.ес..ей.
кво ли прави там три месеца без вас а кво ли правиш и ти
рокаджия съм и ич не ме грее ...до после..
а кво прави гаджето ти с мен ли
докато си в под душа...
а тя знае кво правиш с нея (без нея) а точно
ти мой брат съквартиранте - подсъзнателно - нарочно
за тва го праи с мен... и излизаме заедно..
" E buonanotte, buonanotte a chi non riesce a prender sonno
E buonanotte, buonanotte a chi insegue un'altro sogno
E buonanotte al sole che spegne la luce e va a dormire senza me "
*Тото Gutugno deja vu
Беше пред женитба с нея а тия работи ги не понасям -
запознай ме с вашите и запознай ме с нашите
зодия близнаци съм - единственото ми искрено оправдание и искрено
.
.. благодаря ти Пеца съквартиранте, че избавих те от тази, благодаря и на себе си, че не покварих тази , като знам какъв съм...
благодаря и на нас двамата съквартиранте ,за мен съм сигурен че
лош съм и с какъв мъж да не е!
(истински сюжет донякъде Онегин...)
© Stew Carrey All rights reserved.