Mar 25, 2015, 11:01 PM

Изпепеляване 

  Poetry » Love
314 0 0

Имаш целия свят,

а стоиш затворен в себе си,

дълбоко изчерпан

от своята лудост.

Срещам те случайно

на улицата,

реших да не пресичам

в последния момент.

„Още ли си себе си?” –

те питам,

погледът ти те издава.

„Променила си се,

обади се някой път.” –

казва друг човек от твоето тяло.

И двамата знаем,

че няма да го направя.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??