Nov 2, 2011, 7:41 PM

Изплуване на сетивата 

  Poetry
377 0 1

Една жена ме хвана за сърцето.
Погали го и после се изсмя.
Една луна потъна във морето.
Окъпа се и бавно избледня.

Години минаха в любов, печал.
И ето в ден дъждовен, изтерзан.
Усетих поглед нежен под воал,
във мене силно прикован.

Далечно чувство бързо блесна
и върна спомена за две очи.
Сега те бяха избледнели
и в тях не светеха искри.

Прости ми - каза ми с копринен глас.
Обичах те, но исках всичко да опитам.
Бях котка дива и беснеех до захлас.
С годините разбрах, че само теб обичам!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да. Палави котенца! Докато ти се галят могат да ти забият няколко нокъта. Хубавото е, че винаги намират обратният път към дома!
Random works
: ??:??