Jul 17, 2016, 10:31 PM

Изповед 

  Poetry
465 0 4

Отива ти... синята риза,

покрита с бели райета,

между тях 

тюлена нежност прозира...

Разяжда ме с мастило,

върху лист хартия.

Пази си ризата, море!

Слънцето лукаво се усмихна.

Ще я разкъсат хилядите гласове,

които в теб ще влязат

без да се замислят...

Татуирали в душите грехове,

в сърцето ти ще търсят -

чисто място...

Единствена надежда си, море

... като свещеник да ни изповядваш

всяко лято!!!

© Нони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??