Mar 30, 2023, 9:20 PM  

Изповед 

  Poetry
239 0 0

И съм жива, и не съм.
Съм цяла и наполовина.
Реалност е, а сякаш сън.
Грях е, ала без вина да имам.

 

И любов е, и омраза.
Ад е, в Рая сътворен.
Душата си така наказах.
На себе си останах в плен.

 

И ме изпива, и изпълва.
Убийство е, пълно със живот.
Думи огъня избълват.
Останалото, в мене е до гроб.

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??