Apr 29, 2012, 12:52 AM

Изпращане на любовта 

  Poetry » Love
541 0 1

 

 

Тези струни, тлеещи в душата,

като че ли тъжни са сега.

Нежност ли ни даде самотата,

или просто миг от вечността.

 

Защо, когато се обичаме със теб,

тъй лесно съдбата ще ни раздели.

Защо щастието тъне в лед

и самотни днес сме аз и ти.

 

Струните така жално пеят,

изпращат тъжно любовта.

А душите сълзи леят,

сгушени от вечна самота.

 

Отиваме си днес един от друг,

оставяме след себе си печал.

Изстинах аз след теб, а този студ

спомените някъде е разпилял!

 

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако това е истинската ти възраст,значи вървиш нагоре.Радвам се че младите понякога давате пример,на нас по старите.Поздрав!
Random works
: ??:??