Цигарата - догаря бързо
ех проклетата...
Откраднат миг спасение
или самоубийство бавно?
Не, просто е едно видение,
за мен, която бягам славно.
Не, не че бягам, ами тлея,
с нея заедно догарям леко.
Може дълго и да не живея,
ала поне си зная битието.
Но вие... вие не пушете, моля!
Не се тровете, намерете друго,
което да си правите на воля
и да харесвате, но не за лудо.
А мен ли? Мен ме оставете
да допуша свойта траектория.
За мен вий просто забравете...
За вас съм само една история.
03.06.2006г / 29.01.2009г
© Анета Саманлиева All rights reserved.
Щастлива съм и пиша .
И в мигове на тъга пак пиша .
Но въпроса е да се получава нещо хубаво , нали .