Jul 17, 2012, 11:20 PM

Изтръгнато сърце 

  Poetry
810 0 1

На онова кухо място имах сърце,

но ти безмилостно го изтръгна,

грубо и грозно - със голи ръце,

а после без да ти пука си тръгна!

 

Никога не ще забравя онзи ден,

когато болезнено сърцето ми разби,

беше мрачен и страховито студен,

когато все едно във него нож заби!

 

Оттогава пак не мога да обичам,

за мен не съществува глупава любов,

но все още насън твоето име изричам,

като болезнен и жален спасителен зов!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??