17 июл. 2012 г., 23:20

Изтръгнато сърце 

  Поэзия
807 0 1

На онова кухо място имах сърце,

но ти безмилостно го изтръгна,

грубо и грозно - със голи ръце,

а после без да ти пука си тръгна!

 

Никога не ще забравя онзи ден,

когато болезнено сърцето ми разби,

беше мрачен и страховито студен,

когато все едно във него нож заби!

 

Оттогава пак не мога да обичам,

за мен не съществува глупава любов,

но все още насън твоето име изричам,

като болезнен и жален спасителен зов!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??