Dec 22, 2021, 8:32 AM

Изветряла любов 

  Poetry » Love
416 0 2

Ще мога ли отново да обичам ..
все по трудно ли става всяко начало?
Ще мога ли да престана да тичам,
за да изпълня с живот сърце запустяло..?

Ще мога ли да се врека във вярност,
без страх че ще опитам вкуса на раздяла?
Ще може ли да няма срок на годност,
да бъде любов отлежала, а не изветряла..?

Ще мога ли да вярвам аз на думи..
щом не веднъж от лъжи е боляло..?
Ще мога ли да заглуша ума ми..
да бъда просто.. чувство в тяло..

Ще може ли с целувка да се будя
и нежна прегръдка изгрева да носи?
Ако не ..ще може ли се чудя..
да спре сърцето ми любов да проси..
 

© Жасмина Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??