Dec 31, 2013, 4:56 PM

Извиси ме 

  Poetry » Phylosophy
469 0 0

Ледени кристали падат върху миглите.
Тънки огнени езици галят душите ни.


Цветни звуци обикалят около нас.
Тичаме безгрижно по остри ножове.

През стени от мъгли минаваме,
без да знаем какво има отвъд.

Думите загубили значение,

разкъсахме, като ненужна плът.

Нямат разлика вече огън или лед.
Нямат разлика вече тишина или шум.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??