Aug 9, 2023, 1:16 PM

Извън системата 

  Poetry » Phylosophy
148 2 3

И без да съм малкият принц,
живея на моя планета,
и сбъднал съм всички мечти,
за кеф на душата ми "клета"...

И ето ни тук на брега,
че лято отново ни мами,
да съпреживеем мига,
и докато поствам реклами,

дарявам й синьо море,
зелени поляни крайбрежни
с безоблачно ясно небе,
с оранжеви залези нежни...

А зимата в топъл Канкун,
съм братът на Джоунс Индиана,
в Карибския залив с харпун,
на себе си верен оставам...

И боря системата, факт!
Отхвърлям модерното робство
и даже на Нео съм брат...
Фактически....сам съм си Господ....
......

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??