Mar 14, 2010, 7:17 PM

Иззад завеса 

  Poetry
552 0 13



Мисли,

като капки утринна роса

върху паяжинни нишки,

чисти,

като бисерни сълзи

блестят,

сякаш хиляди слънца

пронизват мрака

в своя устрем,

да докоснат

теб.

 

А аз,

сънища рисувам

във очите си.

Да можеше,

поне иззад завеса,

да ги видя...

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??