Sep 1, 2019, 12:49 AM  

Жадувам те 

  Poetry » Love
628 1 5

Гласът ти като сянката от огън
от мен прогонва плаха вечерта!
Ще мога ли от страст тъй-луда много
очите си във сън да потопя?

 

Ефирно нежно те прегръща топъл вятър...
И роклята ти с пъстрите цветя
ме омагьосва, като във театър...
Изтръпнал целия пред теб стоя!

 

Не ме напускай мое вдъхновение!
Подарък е за всички нас мига - 
аз те жадувам, като смъртника спасение
и като жадния в пустинята вода.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??