May 21, 2019, 2:05 PM

Жадувам за слънчеви лъчи 

  Poetry » Love
251 1 0

Жадувам за слънчеви лъчи -

за твоята прелест чудесна,

ала в тъмнина душа тъжи,

напразно искам лъч да блесне.

 

Ти си прекрасно момиче,

ти си усмивката на пролетния ден.

Само тебе аз обичам,

ала заключен съм в ад студен.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??