21.05.2019 г., 14:05 ч.

Жадувам за слънчеви лъчи 

  Поезия » Любовна
247 1 0

Жадувам за слънчеви лъчи -

за твоята прелест чудесна,

ала в тъмнина душа тъжи,

напразно искам лъч да блесне.

 

Ти си прекрасно момиче,

ти си усмивката на пролетния ден.

Само тебе аз обичам,

ала заключен съм в ад студен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??