Ела!... Ела и целуни ме!
Да се раждат чувства!
Ела!... Само прегръдка ми дари!...
Гушни ме в скута си мъжки!...
Подай ръка!
Аз имам воля и вяра, с която живея.
Чуваш ли?
Една жена ти говори от тъмнината
на живота суров
Ела!... Не спирай в самота!
Мълчиш!...
Дочува се само шепот!
Зная ти си тука до мене.
Жадуваш! Протегни ръце!
Жаждата се утолява!
Ела!... Не чакай!
Аз те чакам.
© Йонка Янкова All rights reserved.