Feb 29, 2008, 4:24 PM

Жажда 

  Poetry » Phylosophy
1586 0 34

 

Жаден съм!

 

Пия с омерзение

                                   лустросани голготи,

захвърлени

                          върху олтара на съдбата,

омазана

                със слуз от ипотечен фанатизъм -

функция

                    от измивната усърдност

                                                                  на попито

незапомнено отдавна

                                            опрощение,

изненадващо удавено

                                            във безличието на рая!

Изпивам

                 неродените утроби

                                                       на вините,

изпаднали във порив

                                          от семето

на грях разгонен

                                  да заченат музика

за сто и толкова

                                  различни смърти!

 

Жаден съм -

                         сервирате ми

                                                      лицемерни покаяния!

 

 

 

 

 

 

 

© Радослав Смилков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??