Жажда
цяла нощ
в олука бълбука
жаждата
на бездънните небеса
наводни
ежедневната скука
и изплуваха
малките чудеса
лодчици някакви
късчета нежност
сгъвани някога
твърде прилежно
и небрежно захвърлени
на боклука
от капризите на страстта
виж
дъхът им ме парва по скулата
и се стича по миглите ми
като сълза
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.