Apr 8, 2009, 8:53 AM

Жалка ли съм...? 

  Poetry » Love
718 0 4

Замислена в това дали съм жалка,

изливам болката си в стих...

 

 

Поредна нощ във черна празнота.

Очите ми - пресъхнали до болка,

душата ми крещи от пустота,

а сърцето - раздрано до жестокост!

 

Колко молих те, глупачка бях...

за мъничко любов копнеех!

За тебе дишах, за теб живях...

да искам повече дори не смеех!

 

Тръгна си. С нея си сега...

името й тишината ми разсича!

Въздух нямам и боли от самота...

както аз не може тя да те обича!!!

 

Жалка ли съм, че се молих...

че за теб готова бях и на това?

Жалка ли съм, че без шанс се борих

да докосна нежно твоята душа?

 

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нямам думи..Знам как боли от този копнеж..
  • Друга...?! Разбирам те много добре...!
  • Няма по-добра муза от разбитото сърце.Успехи!
  • Не си ! Просто несполучлива любов, търси следващата която ще отвърне на твоят зов
Random works
: ??:??