Jun 7, 2008, 7:46 AM

Жалки сте 

  Poetry » Other
1664 0 2
Жалки сте

Жалки сте, не виждате ли?
Жалки сте, не осъзнавате ли?
Завиждате ми, но защо и това не знаете?
Искате да сте на мое място?! Моля, заповядайте!

Щом искате всеки ден да ставате от леглото
с чувството, че се мразите, че ссте изгубили всичко,
моля, заповядайте, елате, заемете моето място.
А, аз ще седя отстрани и ще ви гледам сеира!

Мислите си, че сте нещо повече от мен, а не сте!
Не се заблуждавайте, ще е грешка голяма!
Вие не сте по-различни от боклука, който изхвърлям!
Искате да сте на моето място, моля, заповядайте!

Но нека ви запозная с моя живот!
Имам пари, имам всичко материално!
Но моята любов я няма, тя ме напусна
и се превърнах в това, което виждате!

Безскруполен, мразещ всичко и всички,
за мене няма нищо свято, нищо ценно,
постигнах всичко с омраза и болка.
Достигнах тотална деградация!

И вие, жалки същества, ми завиждате?
Искате да сте като мен?
Ето, давам ви тази възможност,
настанете се удобно, харесвали ви?

Давам мило и драго да съм като вас!
Да чувствам отново, колкото и да боли!
Да агонизирам от болка, да плача!
Да почувствам сърцето си отново!

Разменям всичко за малко любов,
за всичките чувства, които може да почувствам...
Чувствам загубата, тя ме погуби, тя ме уби!
Умирам, раждам се и пак умирам ден след ден!

Какво стана, не ви ли хареса!?
Защо ме умолявате, защо не искате да сте на мое място?
Защо не искате ли да сте вече на мое място?
Страх ви е в какво ще се превърнете ли?

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ;( натъжаваш ме... но любовта не умира - изчезват само чувствата към някого.. ти носиш любовта в себе си.. просто си прекалено съсредоточен в изгубеното щастие от преди.. не се предавай! ти можеш!
  • Жалко...,че млад човек като теб мисли по този начин.А любовта не винаги може да се купи с пари, трябва да се бориш за нея.
Random works
: ??:??