Aug 24, 2007, 8:51 AM

Желание 

  Poetry
491 0 4
Блъскат се в ума му метеори
и той желае необятни простори!

Да лети като птица лекокрила!
Да вие снага влюбена истински!

Да пои жажда от устни момински!
Да вземе за сърце, жар от дома й!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??