24 авг. 2007 г., 08:51

Желание 

  Поэзия
490 0 4
Блъскат се в ума му метеори
и той желае необятни простори!

Да лети като птица лекокрила!
Да вие снага влюбена истински!

Да пои жажда от устни момински!
Да вземе за сърце, жар от дома й!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??