24 ago 2007, 8:51

Желание 

  Poesía
492 0 4
Блъскат се в ума му метеори
и той желае необятни простори!

Да лети като птица лекокрила!
Да вие снага влюбена истински!

Да пои жажда от устни момински!
Да вземе за сърце, жар от дома й!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??