- Искам да живея само в щастливите ни мигове,
на любов, копнеж и свобода!
- Искам да не спира летежа на душата,
наложи ли й се да се приземява,
да е на най-красивите наши места!
- Искам мислите ми
все от теб да са обсебени!
- А дойде ли прощално време,
да ги загубя някъде в отвъдното,
тогава ще положа глава на твоето рамо,
и уморена в прегръдката ти ще заспя!
- Целувай ме, целувай ме дълго,
аз съм до теб, знаеш това!
© МИСИЯ All rights reserved.