5.10.2008 г., 16:55 ч.

Желания 

  Поезия » Любовна
523 0 3

- Искам да живея само в щастливите ни мигове,

 на любов, копнеж и свобода!

- Искам да не спира летежа на душата,

 наложи ли й се да се приземява,

 да е на най-красивите наши места!

- Искам мислите ми

 все от теб да са обсебени!

- А дойде ли прощално време,

 да ги загубя някъде в отвъдното,

 тогава ще положа глава на твоето рамо,

 и уморена в прегръдката ти ще заспя!

- Целувай ме, целувай ме дълго,

  аз съм до теб, знаеш това!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??