Jun 14, 2018, 11:37 AM

Желания 

  Poetry » Phylosophy, Other
297 0 0

Не искам много от този живот -

само да изпрати пътник жаден.

Аз роса от цвят ще му извадя,

за да продължи по своя път.

Не искам много от този живот -

някой гладен да ми прати сам.

Аз троха от птица ще му дам

да намери през съдбата брод.

Не искам много от този живот -

нека път да простре до моя дом,

да се връщам към себе си, щом

вярна посока загубя...

© Слава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??