Aug 18, 2007, 11:05 PM

Желая те... 

  Poetry
2088 0 6

Желая те.


Желая те и искам любовта ти!

За мен тя е като изворна вода,

без която увяхват и загиват цветята

и устните напукани не шептят.


Желая те и искам любовта ти!

За мен тя е като насъщния хляб.

Тя храни и подкрепя душата ми,

която без любов потъва в тъга...


Желая те и искам любовта ти!

За мен тя е въздухът, който дишам сега.

Без него няма да има живот на земята,

а тя без любов, ще е безлюдна и сама...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??