Nov 28, 2023, 10:55 PM

Желая те 

  Poetry » Love
186 0 0
Желая те

 

Не знаеш колко силно те желая

и как се взирам в сивата тълпа

дано сред всички тях да те позная,

повлечена от тъмната вълна!

 

Очите ти останаха в душата,

в сърцето ми отеква твоят глас!

Ръцете ти аз търся в тъмнината,

ще търся до последния си час!

 

В нощите във сенките се взирам

за да открия силует познат.

И всеки път по малко аз умирам,

и всеки път сълзите ми горчат!

 

Преглъщам ги и после продължавам

да търся сянката ти във нощта!

Тъгата си със болка утешавам!

Ала безкрайна болка е това!

 

Аз няма да се спра, ще те намеря

дори да си накрая на света!

Не мога с друга аз да те заменя,

защото ти си моята съдба!

 

28.11.2023.г.

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??