Dec 7, 2005, 8:02 PM

Жена 

  Poetry
730 0 0

Красива си!

И искам те до мен

дори да струваш цялото богатство

на тази обетована земя!

 

Омайна си!

Душата ми е в плен

на толкоз диво безразсъдство,

покълнало от твоята магия.

 

Изгаряш ме!

Превръщаш ме във тлен

изпепелен от тези луди чувства,

запалила във моята душа.

 

Обичам те!

И не минава ден

без да усетя магията, че е изкуство,

да остарея в твоите обятия!

© Зл Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??