Ти не разбра ли,
че аз съм Жена?!
Слаба съм,
но не и прекършена.
Когато съм с теб
и когато съм сама,
когато тайно
сълзите си бърша,
когато обичам
и когато мълча,
когато губя
и когато прощавам,
когато сърцето ми е кочан,
а очите жарава,
пак съм Жена.
Силна съм
и съм слаба.
Ще те нося
на гръб до залеза,
от ръцете си
мост ще направя,
ще те обичам
и ще те пазя.
Аз съм твоя жена!
© Нели Вангелова All rights reserved.