Jan 6, 2015, 4:18 PM

Жената 

  Poetry » Other
387 0 2

Жената - бяло вдъхновение.
Жената - призрачен воал,
а аз стоя и в мене дреме
реална същност на чакал,
в гората който ще завие,
видение ли се яви -
една жена лицето крие
и по пътеката върви.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??