Jan 19, 2015, 5:43 PM  

Жената, която обичам 

  Poetry » Love
384 0 0

Тази вечер не искам да общувам с  хора.

Искам да остана сам.

И свещ не искам да запаля.

Един огън стига да гори.

Изключих телевизора, музиката спрях.

Отворих сърцето си.

Насочих мисълта към моята любима.

Само там мога да я видя,

красива, усмихната и обичана.

Обичана от моето сърце.

А то днес празник има,

но не иска да празнува.

Иска само теб да види.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??