Jul 22, 2018, 12:14 AM

Жените 

  Poetry » Phylosophy
225 0 3

Жените живеят по-дълго,
защото умеят да плачат!
А ние с пресъхнало гърло,
давим мъката си безгласно!
Жените живеят по-дълго,
защото нетленна любов са!
А ние поели по земното бърдо,
се лутаме като омагьосани!
Жените живеят по-дълго,
за да има живот на земята!
А ние бързаме за отвъдното,
решили, че сме измамили Змията!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??