Срещнали се две приятелки така,
на чаша вино и нещо за душата.
Приказки и смях в захлас,
така започват винаги нещата!
Кикот женски, олелия,
чаша подир чаша!...
Жената превръща се в стихия
щом пийне си дори и малко!
И от приказка на приказка,
както често става,
захваща се и темата за секса,
не е голяма изненада!
И започват се хвалби и смях,
коя къде със кой и как,
колко пъти през деня
или през нощта!
И нещеш ли едната се похвалва:
- А пък с моят мъж го правим
в седмицата всеки ден!
-А пък ние - само два пъти успяваме!
-Чакай! - възкликва първата със изненада -
ти нали твоят го остави!
Добре си спомням този ден!
-Аз помислих, че за твоят си говорим!...
....
Да продължавам е излишно май -
викове, истерия, шамари...
Няма какво друго да се прави -
започва и ходенето по баячки и знахари!
© Добромир Иванов All rights reserved.