23.01.2024 г., 13:17 ч.

Женска среща 

  Поезия » Хумористична
121 2 0

Срещнали се две приятелки така,

на чаша вино и нещо за душата.

Приказки и смях в захлас,

така започват винаги нещата!

 

Кикот женски, олелия,

чаша подир чаша!...

Жената превръща се в стихия

щом пийне си дори и малко!

 

И от приказка на приказка,

както често става,

захваща се и темата за секса,

не е голяма изненада!

 

И започват се хвалби и смях,

коя къде със кой и как,

колко пъти през деня

или през нощта!

 

И нещеш ли едната се похвалва:

- А пък с моят мъж го правим

в седмицата всеки ден!

-А пък ние - само два пъти успяваме!

 

-Чакай! - възкликва първата със изненада -

ти нали твоят го остави!

Добре си спомням този ден!

-Аз помислих, че за твоят си говорим!...

 

....

Да продължавам е излишно май -

викове, истерия, шамари...

Няма какво друго да се прави -

започва и ходенето по баячки и знахари!

 

 

 

 

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??