Sep 5, 2021, 9:42 PM

Женската Красота 

  Poetry » Love, Phylosophy
1224 0 0

                                      Женската красота

 

 

В очите се вижда женската красота,

там отразява се на жената душата.

Очите са вратата към нейното сърце,

запазило детското, сърцето на дете 

 

Не ще я видиш в дрехите или фигура,

тя е дълбоко скрита в нейната душа.

Скрита е и не винаги  се тя показва,

стойността на жените тя показва.

 

Това е и красотата женска в Любовта,

не се вижда но се усеща от мъжа.

Мъжът който обича усеща това в жена,

жената истинска без грим и маска.

 

Днес се цени само другата и красота,

външната и красота има висока цена.

А вътрешната си остава дълбоко в душа,

когато жената я има това е тя, истинската.

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??