Sep 5, 2007, 10:57 AM

Женски въпроси 

  Poetry
826 0 4

И пак се събуждам
              по никое време:
вълни ме обливат
              горещо-студени,
препуска сърцето,
             боде под очите...
И се замислям:
            нима свършват се дните?
Внезапно изтръпвам:
            Любими, къде си?
Дали не съм вече
             "изпятата песен"?!
След нервните кризи
              в дните критични
дали пак ще видя
              очите обични?

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??