Ще изтрия лицето си от сълзите
просто ми е писнало да се преструвам.
С надежда живея като чиста река
научих се да не се страхувам от болка.
Вървя напред без страх и съмнение
към щастието и моята съдба.
Заличих миналото без съжаление
за мен това вече спомен драг.
Аз вървя напред - няма връщане назад
с надежда гледам напред с усмивка
и казвам сбогом тъжни изминали години!
Аз съм същата, но по-добра, по-щастлива
вече не се страхувам от трудности и болка!
Аз боря се с надежда вървя напред
и никога повече няма да се счупя!
Няма да се откажа от живота, без бой!
В лицето на враговете – виждам страх!
И боря се вървя с надежда напред
раната от предателството заздравява...
Наивна и добра вярвах на хора
забиха ми нож предатели много...
Така да бъде, но никога не се отказвам!
С надежда аз вярвам, всичко точно...
Не ме харесваш? - не ми пука
за мен дори е много по добре!
Аз предател за приятел - не искам...
Защото приятел не е този, който ти се усмихва
а приятел е този, който не те предава в беда.
Верен приятел никога няма да ти откаже подкрепа,
а онези уж приятели, къде бяхте в трудните моменти?
Когато имах нужда от помощ и чаках.
Е, къде бяхте, когато ми беше трудно?
Не смея никой да обвинявам, нито да нападам
отдавна реших за себе си затворих вратата...
Урок научих! Разбрах, че в този живот всеки сам
и аз самата, мога с надежда всичко да направя!
Мога да направя всичко, което пожелая!
Вече знам нямам пречки по пътя ми
и ако падна, ще стана сама с надежда!
Аз не се страхувам от грешки и подигравки,
защото вървя напред, не гледам вече назад!
Уроци много житейски научих, но знай
най-ценно е да умееш да простиш на враговете си сам!
© Виктория Милчева All rights reserved.