Mar 14, 2021, 7:58 AM

Живея за теб 

  Poetry » Love
300 1 0

ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ 

Живея за теб.

Ти за мен си онова, което аз мечтаех да постигна в любовта.

Живея за теб.

Ти си всичко, което исках на света.

Живея за теб.

Ти осмисли дните ми, когато не виждах смисъла да ги живея.

Живея за теб.

Ти не поиска нищо в замяна, за да ме обичаш.

Живея за теб.

Разговорите ти ме крепяха когато пропадах във мрака.

Живея за теб.

Ти не ме остави, когато те нараних и в душата твоя болката вкорених.

Живея за теб.

Ти си лъчът светлина, който ме води през мрака.

Живея за теб.

Ти си жената, която ме научи да обичам.

Живея за теб.

Ти си жената, която с гордост моя любов наричам. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??