Nov 14, 2013, 6:25 PM

Живот 

  Poetry
841 0 6

Живот не искам скучен, монотонен!

Не искам ежедневна самота!

Надигам глас и движа се нагоре!

Не стой пред мен - помитам без да спра!

Запазих през годините душата.

По детски е наивна може би.

Подхранвах я с копнежи без остатък -

да падах, но не се сломих!

И няма да се спра да искам

в небето все високо да летя.

Живот живея истински и в ритъм

сърцето бие с моята душа!

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??