Oct 14, 2016, 6:10 PM

Живот 

  Poetry
237 0 0

Извинявай, ама

спри да дишаш!

Много по-забавно е,

ще видиш.

Тая кал по улиците

ме убива,

и калта в душата също.

Задушаваме се бавно

в дъждовете,

и в горещото на парното,

което

не топли студени сърца.

И никой не те пита кой си

и къде отиваш,

в празни дни самотата чисти

света от такива като нас.

Все по-тежко става в дробовете,

да издишат мръсен въздух.

Извинявай, ама

спри да дишаш!

Ще ти стане леко...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??