Jun 27, 2019, 12:21 PM

Живот 

  Poetry » Love
442 0 2

Живот

 

Живота те дебне на всеки ъгъл,
разтърсва те, ако все пак си лъгaл,
ако сърцето ти е било невярно,
макар, че това е много коварно.

Трепка сърцето от заседнала любов,
гърдите горят и всеки миг си готов.
Да тръгнеш обратно в своя живот,
а аз да чакам като втрештен идиот.

Къде остана в мене жената,
трепетно обичала горката.
И дълбоко в пазвата гореща,
една душа съхранила първа среща.

Нима се трепка от нищото,
сърцето знае красивото, човешкото.
Скъта спомена за една любов,
да отхвърлиш ти си винаги готов.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за коментара
  • Разочарования винаги има, но такъв е живота, трябва да се съхраним с надеждите и мечтите си. Поздрави, Йонче!
Random works
: ??:??