Продават днес живота на промоция.
Той даже пет пари сега не чини!
А снимката с въпроса си ме боцна.
Срамувам се край нея да премина.
Жена ли е или пък мъж без име?
Ръката - пред очите. Не поглежда.
Избраник ли си, имаш щедро виме,
а друг - приживе на умрял изглежда.
И вместо да захапе вкусен залък,
денят му с вълча страст го е захапал.
Сърцето ни ( защо ли стана малко?)
кой с черна безчовечност е изцапал?
© Мария Панайотова All rights reserved.
Бъди здрава и вдъхновена!🌷❤️🌺