Nov 18, 2006, 1:33 PM

Живот назаем  

  Poetry
966 0 4
Сред прах и мръсотия се търкаля сърцето
пренебрегнато от хорската любов.
На хиляди парчета строшено е лицето
прекалено крехко за суровия живот.

Мисли пръснати сред горските пътеки
в предсмъртна агония се гърчат.
Думи постлани върху листата меки
върху тях да полетят се мъчат.

Заблудени и слаби покорно мълчим
живот назаем ден за ден живеем/
Пред кръстопъти хиляди стоим
за искрица щастие копнеем.

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??