Nov 27, 2020, 7:51 PM

Животът 

  Poetry » Phylosophy
360 0 1

                Животът

 

Животът е труден,не е лесен,

животът е борба,не е песен.

Той е това което е всеки ден,

сив, скучен,цветен и необикновен!

 

Животът ни учи как да живеем,

в трудности и грижи да оцелеем.

Той е красива усмивка ,а после тъга,

така продължава по своята пътека.

 

Животът е страха,той е и любовта,

суров понякога и изпълнен с красота.

Той е една голяма пълноводна река,

минава и заминава неговата буйна вода.

 

Животът е кратък но  е и чудесен,

живей го човече че бързо отминава.

Бори се въпреки че не е никак лесен,

в тебе само хубавите спомени остава.

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??