Jan 12, 2012, 12:03 AM

Животът 

  Poetry » Phylosophy
379 0 1

Животът е една измама, животът е една лъжа,

това ми казваха, а аз отричах, без да спра.

Но ето, че самият той ми показа

какво е любовта и непрестанно ми нанася

силни удари в гърба.

Нямам те, това ми е достатъчно, за да разбера,

че животът, който аз живея, е една огромна лъжа.

© Мануела Минкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много правилно за хората които живеят без любов всичко е една лъжа а влюбените виждат всичко в розово и вярват на всичко хаха
Random works
: ??:??