Jul 3, 2007, 11:23 AM

Животът - БЕТА версия 

  Poetry
614 0 3
 

Животът - БЕТА версия



По Том Джоунс



Цели единадесет минути

свалям, качвам я на компа.

Ми тя чудо... секс-бомба.

Примирам...

20 секунди...

Принтирам...

:) :) :)

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??